Angrosisti

Angrosisti

Bine ați venit în secțiunea pentru distribuitori a companiei Art Ninelli! Suntem încântați să vă oferim oportunități de parteneriat în industria unghiilor, oferindu-vă produse de înaltă calitate pentru manichiură și pedichiură în condiții avantajoase.

De ce să alegeți Art Ninelli?

  • Gamă largă: La noi găsiți geluri, geluri de unghii, vopsele și alte accesorii profesionale pentru îngrijirea unghiilor.

  • Calitate înaltă: Produsele noastre se disting prin durabilitate, culori intense și formulări sigure.

  • Condiții avantajoase: Oferim un sistem flexibil de reduceri pentru clienții angro, precum și promoții și oferte speciale.

  • Livrare rapidă și sigură: Asigurăm livrarea rapidă și sigură a produselor în toată țara.

Cum să deveniți clientul nostru angro?

  • Înregistrare: Lăsați o cerere pentru luarea în considerare a cooperării și managerul nostru vă va contacta pentru a confirma starea și a clarifica toate detaliile.
  • Colaborare: Obțineți acces la prețuri en gros, oferte speciale și începeți să comandați produse Art Ninelli la cele mai bune prețuri.

Informații de contact

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, contactați departamentul nostru de distribuție:

  • Telefon:+37369903028 sau +37369881500
  • Email: wholesale@artninelli.com

Image

Despre noi

Suntem o companie activă în domeniul vânzării de produse pentru manichiură începând din 2014. Ne adresăm unui spectru larg de clienți, incluzând persoane obișnuite, fete și femei pasionate de îngrijirea unghiilor, dar și specialiști în domeniul manichiurii și pedichiurii, care activează atât în saloanele de înfrumusețare, cât și la domiciliu. Indiferent dacă sunt începători sau experimentați, clienții noștri beneficiază de produse profesionale de înaltă calitate, concepute pentru a fi confortabile în utilizare și pentru a asigura rezultate excelente. Manichiurile de lux pe care le vei realiza cu produsele noastre vor fi apreciate de clienți și îți vor aduce recomandări valoroase din partea acestora către prietenii lor!

Image

Livrare

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin UPS cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin UPS Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrareand shipping fees will apply to each of them. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Image

Plată

Costurile de transport includ manipularea, ambalarea și transportul poștal. Costurile de manipulare sunt fixe, în timp ce costurile de transport pot varia în funcție de greutatea coletului. Vă încurajăm să combinați comenzile. Nu vom putea combina două comenzi separate, iar transportul va fi calculat pentru fiecare. Trimiterea mărfurilor va fi responsabilitatea dumneavoastră, dar noi ne vom ocupa de siguranța mărfurilor fragile.Cutiile sunt de dimensiuni optime și cu o bună protecție.

Magazinele noastre

Image
Chisinau, st. Columna 57
Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Sâmbătă: 09.00 - 14.00
Dum: închis

Conecteaza-te cu noi